Åtgärda tunt hår och håravfall

När ditt hår redan har drabbats av håravfall och tunt hår kan du känna att du behöver åtgärda det. Även om du har en behandling igång, så kan den ta tid innan den ger några faktiska resultat. Då kan det underlätta att åtgärda håravfallet under tiden. Nedan presenterar vi några snabba, enkla och skonsamma alternativ för när du vill åtgärda tunt hår.

Åtgärda utväxt och tunna partier

Behöver du åtgärda tunna partier, utväxt, gråa strån eller en allt bredare bena i håret, då rekommenderar vi Root touch up. Root touch up är en serie färgsprayer för hår. Serien består av naturliga färger, som finns i svart, blond och bruna färger. Sprayflaskan kommer med ett smart munstycke, som ger mer precision, vilket gör att du kan rikta färgen till precis dit du vill.
Du hittar Root touch up här:

Åtgärda snabbt och enkelt med hårfibrer

Du som tappar mycket hår, oavsett i vilket hälsotillstånd du finner dig i, kan det vara en lättnad att veta att det finns en snabb och enkel åtgärd som kan dölja håravfall. Toppik hårfiber gör verkligen att ditt hår ser tjockare ut, då det är en kosmetisk lösning, men det får inte ditt hår att bli tjockare permanent. Hårfiber klänger sig vid hårstråna och försvinner när du tvättar ur dem vid nästa dusch.

OBS! Se upp för “fejk-toppik”. Burkarna ser identiska ut, men innehållet är inte detsamma och kvalitèn är mycket sämre. Så se till att handla via någon av de stora kedjorna eller via oss, som är den officiella kanalen för Toppik i Sverige.
Du hittar äkta Toppik hårfiber här:

Hårfiber - vanligare än man kan tro

Hårfiber är vanligare än man tror. Bara i Sverige finns det över 100 000 användare av Toppiks hårfiber. Toppik hårfiber är dessutom enkelt att använda, se video för hur enkelt du applicerar Toppik Hårfiber här.

Så även om du tappar mycket hår, så finns det åtgärder som kan hjälpa dig. Bara att åtgärda problemet kan ge lättnad i sig.

Har du erfarenhet av att åtgärda tunt hår eller håravfall? Berätta för oss i kommentarsfältet nedan!

Skriv en kommentar

NYASTE INLÄGGEN