Frisyrer för tunt hår

Att ha tunt eller fint hår behöver inte innebära att du inte kan ha en fin frisyr. Det gäller bara att du hittar rätt frisyr, som passar dig, ditt huvud och dina behov. Alla förtjänar att ha en bra frisyr, oavsett hårtyp. Därför har vi samlat ihop en guide till dig, där du lätt kan hitta den information du behöver för att få till en bra frisyr till ditt tunna hår.

Förslag på frisyrer för kvinnor med tunt hår

Det finns en hel del frisyrer för dig som kvinna med tunt hår, oavsett om du vill ha långt eller kort hår. Det finns dessutom en del olika metoder du kan använda dig av för att dölja tunnare hår, utväxt, gråa hårstrån, håravfall osv.
Förslag på bra frisyrer för tjejer med tunnare hår hittar du här:
Frisyrer för kvinnor med tunt hår

Förslag på frisyrer för män med tunt hår

För dig som man med tunt hår finns det en hel del metoder du kan använda dig av för att byta fokus från ditt tunna hår. Det kan handla om att ändra frisyr, dölja tunnare fläckar i hårbotten eller att odla skägg.
Förslag på bra frisyrer för killar med tunnare hår hittar du här:
Frisyrer för män med tunt hår

Få tjockare hår

Det finns många metoder för att få ditt hår att se tjockare ut. Vissa är enklare än andra.
Läs mer om hur du får håret att se tjockare ut här:
Hur får man tjockare hår?

Toppik Hårfiber - tjockt hår snabbt

En av de absolut enklaste metoderna för att få ett fylligare hår snabbt är Toppik hårfibrer, som är världens populäraste stylingprodukt för tunnhåriga kvinnor och män. När ditt hår är torrt och du har stylat det som du vill – häll i eller spraya i Toppik hårfibrer i ditt hår och se ditt hår bli tjockare och fylligare i realtid. Hårfibrerna fästs i ditt naturliga hår genom den elektriska laddning som finns i fibrer från keratin och försvinner inte förrän du tvättar ur det i nästa dusch.

Du vet väl att du får prova på garanti hos Toppik.se? Dvs. om du inte är nöjd så får du pengarna tillbaka. *Gäller Toppik startkit.
Du hittar Toppik startkit med hårfibrer här:

Styling tunt hår

Att ha lite hår, tunnare hår eller att drabbas av håravfall kan vara en utmaning, men låt inte det hindra dig när det gäller att styla håret. Att raka av håret är inte ett alternativ för alla.

Prova att använda styling för tunnhåriga. Att para ihop produkter från Toppik med rätt frisyr, kan skapa en frisyr som ser riktigt bra ut och som ger utseendet av att ha tjockare hår.
Läs mer om hur du stylar tunt hår bäst här:
Styling tunt hår

Har du själv några tips för att få till frisyren på tunnhåriga? Berätta för oss i kommentarsfältet nedan!

Taggar: Frisyr |

Skriv en kommentar

NYASTE INLÄGGEN