Lugg till tunt hår

Lugg är ett bra sätt att enkelt förändra ditt utseende, utan att behöva färga eller klippa något drastiskt. Men om du har tunt eller fint hår, kan du ha hört att det inte kommer att funka med lugg med ditt hår. Som tur är, så är det inte sant! Med den rätta stilen och valet, kan alla hårtyper bära upp en lugg. Är du nyfiken att få veta mer om att klippa lugg? Fortsätt att läsa, så får du bästa luggtipsen för tunna och fina hår!

De bästa valen av lugg för tunt hår

Tricket att kunna ha lugg med tunt hår, är att välja rätt typ av lugg. Undvik tunga, tvära luggar eftersom de kräver mycket hår och kan på det sättet få resten av ditt hår att se alltför glest ut. Testa istället en mjuk, lätt och utskuren lugg, eftersom det fortfarande skapar känslan av lugg, men utan att behöva ta alltför mycket hår från sidorna.

Mjuk, lätt och utskuren lugg skapar en känsla av fyllighet åt tunt hår. Ett alternativ är en lång lugg som dras åt sidan. Det funkar perfekt med tunt, fint hår och är snyggt till de flesta ansiktsformerna. Kom ihåg att en lugg växer ut fort, så var beredd på lite mer frekventa frisörbesök för tillputsning. De flesta frisörerna putsar till luggen gratis eller för en marginell kostnad. Och snälla, försök inte att putsa till luggen själv där hemma! Detta är något som helt klart är bäst att låta de professionella frisörerna göra åt dig!

Ge näring åt ditt hår

Det bästa sättet att få luggen att växa ut, är att ta Viviscal™ hair growth supplements två gånger dagligen. Viviscal har de vitaminer och mineraler som behövs för att hjälpa det befintliga håret att växa.
Du hittar kosttillskott från Viviscal här:

Låta lugg växa ut med tunt hår

Är du trött på att ha lugg? Ingen fara! Det finns en del tips för att hjälpa dig när du vill låta luggen växa ut, samtidigt som du minimerar de ”obehagliga och jobbiga stadierna”. Bland annat genom att använda accessoarer och att ge ditt hår näring. Läs mer nedan.

Accessoarer

Accessoarer är din bästa vän. Om luggen är för kort för att dra åt sidan, men för lång för att ha rakt ner, så är det dags för accessoarer. Ett enkelt hårband är ett snyggt sätt att dra bort luggen från ansiktet. Eller prova att använda hårnålar. Samla luggen, snurra, tvinna och fäst sedan upp på hjässan och bakåt för en ”pompadour stil”.

Putsa till luggen

Det låter kanske fel, men att putsa till luggen kommer faktiskt att hjälpa dig att växa ut luggen. Säg till frisören att du vill att den ska växa ut, så kan hon/han forma om den, på det här sättet kommer luggen att se bra ut även under tiden den växer.

Regelbunden putsning av luggen håller den hanterbar och fräsch. Även om ditt hår är tunt och fint, kan du bära upp en lugg. Det är bara frågan om att hitta den rätta typen av lugg för just dig och lära dig hur du ska styla den. Följ våra råd ovan för den bästa luggen och du kommer att skapa luggbegär hos andra på nolltid.

Styling tunt hår och håravfall

Trots att du har tunt hår eller lider av håravfall så finns det många knep du kan ta till för att styla ditt hår. Både genom olika metoder, där allt från kost och stress ingår. Men även med hjälp av flertalet produkter, som exempelvis Toppik hårfibrer.
Läs mer om hur du kan styla tunt hår här:
Styling tunt hår och håravfall

Har du någon gång provat att ha lugg? Berätta för oss i kommentarsfältet!

Taggar: Frisyr |

Skriv en kommentar

NYASTE INLÄGGEN