Volymschampo för tunt hår

Att hitta ett bra volymschampo för dig som har tunt hår eller håravfall bland alla produkter i hårvårdsdjungeln är inte lätt. Därför har vi listat de volymschampo som vi anser vara de bästa som finns på marknaden i dagsläget.

Varför volymschampo för tunt hår?

Oftast när man har tunt hår eller håravfall brukar håret lägga sig platt på huvudet, vilket gör att det ibland ser ut som att man saknar hår på huvudet. När man är tunnhårig kan håret även se stripigt och livlöst ut. Ett volymschampo kan då rädda upp det tunna håret genom att ge mer volym, då ett hår med volym ser mer levande och friskt ut.

Finns det bra och dåliga volymschampo för tunt hår?

När man lider av tunt hår eller håravfall är det som sagt oftast ett volymschampo att rekommendera. Men det är inte alla volymschampon som fungerar optimalt när man har tunt hår,. Främst då vissa volymschampon kan tynga ner håret och göra så att håret ser plattare ut än vad det från början är. Därför är det viktigt att leta efter rätt ingredienser, när du väljer shampoo.
Läs mer om vad du bör leta efter när du väljer shampoo för tunt hår här:
Välj rätt shampoo för tunt hår

Densifying shampoo och Full force - storfavoriterna

Många kvinnor med tunt hår gillar verkligen Viviscal Densifying shampoo. Ett riktigt bra volymgivande shampoo för tunt hår, som renar tunt hår skonsamt. Medan Full force shampoo är mycket populär hos våra manliga kunder. Formulan på dessa shampoon är “lättviktiga”, vilket gör att håret inte tyngs ned, samtidigt som den lämnar håret hälsosammare och till synes fylligare. Detta är denna typ av shampoo som kommer ge dig ditt hår de ingredienser det behöver för att se hälsosamt ut och få lyster.

Densifying shampoo - favoriten hos kvinnor

Kvinnornas solklara favorit är Viviscal Densifying shampoo. De vanligaste argumenten brukar vara att volymschampot får håret att kännas lätt och ger mycket volym. Viviscals Densifying shampoo är ett bra schampo för daglig användning.

Följ gärna upp med Viviscal Densifying Conditioner för att ge extra näring till håret med en med sammansättning av keratin-proteiner och aloe vera som gör håret starkare, fylligare och hälsosammare.

Du hittar Viviscal Densifying shampoo här:

Full force shampoo - favoriten hos män

Det populäraste shampoot bland män med tunt hår eller håravfall är Full force shampoo. Detta fantastiska schampo är det självklara valet för alla killar och män som vill öka volymen i håret. Full force shampoo har djuprengörande egenskaper för optimal hårväxt, går att använda till dagligt bruk, är fri från SLS, SLES, parabener och artificiella färger.
Du hittar Full force shampoo här:

Toppik Shampoo - utmanaren

Ett utmanare, som blivit allt mer populär, ju fler som upptäckt den, är Toppik shampoo. Toppik Shampoo är ett skonsamt rengörande schampo med rikliga mängder av flytande keratin, som tränger in i varje hårstrå och bidrar till en ökad volym. Massor av volym och vård. Används varje dag för bästa resultat.
Toppik shampoo hittar du här:

Hur får man tjockare hår?

Det är inte lätt att hitta rätt shampoo när man har tunt hår eller lider av håravfall. Men när man väl har gjort det, så finns det många knep man kan använda sig av för att få ytterligare volym på håret. Allt från snabba lösningar som Toppik hårfibrer till olika husmorstips och behandlingar man kan genomföra.
Läs mer om hur du kan göra för att få en tjockare hår här:
Hur får man tjockare hår

Har du själv provat något av våra populära shampoo? Dela gärna med dig i kommentarerna nedan.

Skriv en kommentar

NYASTE INLÄGGEN